Log in om de prijzen zichtbaar te maken

Welkom bezoeker, u kan hier inloggen of registreer

Wegens onderhoud is inloggen momenteel niet mogelijk.
Excuses voor het ongemak

Boerderijterras / Expositietuin

 Een heerlijk rustmoment in een tuin vol inspiratie !!

 

 

Terras en Expositietuin open voor publiek.

 

Naast de monumentale boerderij (1897) aan de Kerkhovensestraat 59 in Oisterwijk (in de parel in het groen) hebben Ingrid en Ger hun boerderijterras / expositietuin geopend.

Wij ontvangen U dan ook graag met Brabantse Gastvrijheid op ons knusse terras.

 

 

 

Boerderijterras

De Kerckhoeve is een kleinschalige horecagelegenheid met dezelfde naam als 4 km verderop gelegen tuinwinkel  in tuinornamenten en verlichting. (Rijksweg 1 te Helvoirt.) Het in het buitengebied van Oisterwijk gelegen terras/Expositietuin is een ideaal rustpunt voor fietsers om even aan te leggen. Even weg van de hectiek. Op een idyllisch plekje waar nog een intiem gesprek, of waar een gesprek met ander gasten mogelijk is, door lekker bij elkaar aan te schuiven.  Het boerderijterras is gelegen aan de vennenroute en fietsenknooppunt-route (knooppunten 15 en 97 na bij Loonse en Drunense Duinen, Leemkuilen, Oisterwijkse bos en Vennen en Kampina). U kan er terecht voor een hapje en een drankje. Het boerderijterras heeft ook de beschikking over een sfeervolle binnenruimte in een authentiek bijgebouw waar we U graag met Brabantse gastvrijheid willen ontvangen.    

                                 

                                                                                                        

 Expositietuin

De expositietuin is naar geheel eigen idee ingericht met o.a. Italiaans design, zoals hand-geschilderde tafels, tuinbeelden, binnen- en buitenverlichting en bronzen beelden en sculpturen. De expositietuin heeft verschillende verrassende ingerichte tuinkamers en gezellige hoekjes. Onder genot van een drankje vindt U hier een heerlijk rustmomentje met volop inspiratie en tuinideeën. In de tuin is een sfeervolle ontvangstruimte waar men ook heerlijk kan vertoeven. Tuinadvies is ook mogelijk op afspraak.  

 

      

 

 

 

Openingstijden / Bezoekadres

Tijdens het zomerseizoen is het terras open tussen 11.00 en 17.00 uur in de weekenden.  De openingstijden van de overige dagen kan men vinden op facebook: “kerckhoeve; boerderijterras”. Doordeweeks is het zelfbediening. 

Bezoekadres: Kerkhovensestraat 59, 5061 PJ Oisterwijk,

contact:            email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel.:                 06 23922988

facebook:         kerckhoeve; boerderijterras expositietuin

 

Uitnodiging:     


 

 

Like onze facebookpagina en volg de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes! 

   

 Overnachting B&B:                                                                                                  

Komt U van Ver of wilt U langere tijd genieten van de omgeving van Oisterwijk. (Oisterwijkse Vennen, Oisterwijk centrum, De Kampina, Loonse en Drunense Duinen binnen handbereik) Vele fiets en wandelmogelijkheden. Wij kunnen U daar mee verder helpen en bieden U ook deze mogelijkheid. We beschikken ook over een sfeervolle gastenverblijf / B&B waar U gebruik van kan maken.

Mogelijk tot ziens………………………