Log in om de prijzen zichtbaar te maken

Welcome visitor you can log in or create an account

Wegens onderhoud is inloggen momenteel niet mogelijk.
Excuses voor het ongemak

Gastenverblijf / B&B Kerck Hoeve

   een heerlijk rustpunt voor natuurliefhebbers !!

Naast de monumentale boerderij (1897) aan de kerkhovensestraat 59 in Oisterwijk hebben Ger en Ingrid in 2016 in karakteristiek bijgebouw hun gastenverblijf / B&B gestart.
 
Brabantse Gastvrijheid! 

Wij ontvangen U graag met een gemoedelijke Brabantse gastvrijheid in het 2 tot 4 persoons gastenverblijf / B&B welke gevestigd is in een karakteristiek bijgebouw bij onze monumentale boerderij uit 1897. De boerderij is voor de 3e generatie in de familie gebleven en hierdoor een extra waardevol bezit wat we dan ook koesteren. Dit alles omgeven door een volwassen vogelrijke tuin waarvan U in alle rust kan genieten. Zo zijn ook nog steeds 3 uit de bouwperiode van de boerderij daterende hoogstam stoofperen-bomen aanwezig. Deze bomen zijn dus meer als 100 jaar oud (!) en dragen jaarlijks nog volop vruchten.

  


 Gastenverblijf

Het 2 of 4 persoons gastenverblijf grenst aan mooie natuurlijk vogelrijke tuin. Een plek die rust uitstraalt en een ideale uitvalbasis is voor natuurliefhebbers die de omgeving willen bezoeken en verkennen. Alles binnen handbereik (natuur, cultuur, curiosa b.v.: Oisterwijkse bossen en vennen, Kampina, Loonse en Drunense duinen, Oisterwijk centrum, uitstapje De Bosch, Een uitstapje naar trappistenklooster, bezoek aan musea, Beekse Bergen, Efteling. 

Het gastenverblijf is gunstig gelegen direct aan een fietsenknooppunt-route en met het station en centrum Oisterwijk op loopafstand. Het is een ideale uitvalsbasis voor de vele fietsroutes en wandelmogelijkheden. Een geslaagd verblijf verzekerd. Wij helpen U graag, afhankelijk van uw wensen, met een invulling van uw programma. Zo kunnen we ook b.v. fietsenverhuur, overige reserveringen e.d. voor U regelen.

 

 

 

   Indeling

U heeft de beschikking over 1 of 2 slaapkamers (waarvan 1 slaapkamer met een 2 pers. romantisch hemelbed), 1 slaapkamer met 2 pers. bed een eigen luxe badkamer (luxe douchecabine, toilet, wastafel), een eigen keuken (een nog echt orgineel Bruynzeel Piet Zwart keukenblokje) en een zitkamer. Verder beschikt U beschikt over alle benodigde apparatuur en materialen. Tv, internet, muziek, koelkast, koffieapp./senseo, kooktoestel, oven/magnetron, potten/pannen , bestek etc.

Ook beschikt U over een eigen parkeerplaats eigen terras waar U zich heer rustig kan terugtrekken of buiten koken op de aanwezige BBQ. Maar U kan ook genieten / gebruikmaken van de vogelrijke tuin.

 

 

 

Contact / Beschikbaarheid

Tijdens het zomerseizoen (april t/m oktober) is het gastenverblijf beschikbaar. Voor verdere info of boeking kan U contact met op ons opnemen.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel.  : 0031 6 23922988)

  Kijk voor beschikbaarheid op onze Beschikbaarheidskalender.

    KALENDER

(beschikbaarheids nog in bewerking)

 

Bezoekadres 

Bezoekadres: Kerkhovensestraat 59, 5061 PJ Oisterwijk

Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

tel. : 0031 6 23922988